Спортсмени-прикордонники відвідали підрозділи Донецько-Луганського регіонального управління

НАЗАД
13 травня 2018 08:14

Члени спортивного комітету Держприкордонслужби України спочатку завітали до міста Кремінна, де розташований Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп».

Спорт у районі проведення операції Об’єднаних сил сприймається як «голуб миру», що об’єднує людей навколо однієї мети та одного майбутнього – перемоги та миру. Тому, звичайно, приїзд багаторазових олімпійських призерів, чемпіонів Європи та світу з різних видів спорту викликав неабиякий ажіотаж.

Члени спортивного комітету Держприкордонслужби України спочатку завітали до міста Кремінна, де розташований Луганський обласний  фізкультурний центр «Олімп». Цей спортивний комплекс тільки починає розбудовуватися та розвиватися, але вже має свою історію. Свої тренування у цьому комплексі розпочинала олімпійська призерка, легкоатлетка Бризгіна Єлизавета, а згодом, до неї приєдналася і Стуй Христина – заслужений майстер спорту з легкої атлетики та призерка олімпіад.

Під час візиту, боксери Вихрист Віктор, Хижняк Олександр та Замотаєв Дмитро провели практичні заняття із юними боксерами. Діти уважно прислухалися до порад і зауважень спортсменів. Лучники Сердюк Олександр, Бурдейна Наталія, Дубровіна Катерина та Дорохова Тетяна розказали дітям про спортивну стрільбу з лука та усім бажаючим дали можливість відчути міць та важкість цієї зброї.

Крім того, серед дітлахів Луганщини провели змагання з легкої атлетики. До нагородження юних спортсменів приєднались Олімпійські чемпіони. Діти були у захваті, отримуючи нагороди з рук своїх кумирів.  

Наступного дня олімпійці-прикордонники приїхали до спортивного комплексу «Металург», що розташований в місті Бахмут Донецької області. Тут на них також чекала тепла зустріч зі спортсменами школи олімпійського резерву, яка переїхала з окупованого бойовиками Донецька. Спочатку почесні гості були нагороджені пам’ятними медалями «100 років прикордонній охороні», отримали подарунки від місцевих спортсменів та почули теплі привітання і слова подяки від начальника Донецько-Луганського регіонального управління Володимира Бондаря.

 «- Дякую прикордонниками-олімпійцям за візит до Донецько-Луганського регіонального управління. Ви захищаєте інтереси України на міжнародних спортивних аренах, як і ми тут, приймаючи участь в операції Об’єднаних сил. Впевнений, що разом ми переможемо. В усі часи олімпійський рух допомагав зупиняти війни», - зазначив генерал-майор.

Після офіційної частини олімпійці мали змогу подивитись виступи майбутніх чемпіонів, провести майстер-клас з рукопашного бою та нагородити переможців чемпіонату Донецької області з легкої атлетики.

 Прикордонники, що виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, вдячні спортсменам за візит та неймовірні позитивні емоції. Подібні зустрічі дуже важливі для підтримання морального-психологічного стану та підняття бойового духу тих, хто щодня стоїть на захисті державного кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси