Спортсмени-прикордонники вибороли на міжнародних змаганнях з біатлону 2 золоті та 1 бронзову медалі

НАЗАД
15 грудня 2016 14:34

Минулий тиждень став досить результативним на медалі та призові місця для представників спортивного комітету Держприкордонслужби.

Минулий тиждень став досить результативним на медалі та призові місця для представників спортивного комітету Держприкордонслужби. Зокрема, нещодавно в італійському місті Ріднау та у швейцарському місті Ленцерхайде у змаганнях на Кубок Міжнародного союзу біатлону спортсмени-інструктори Державної прикордонної служби України Анастасія Меркушина та Віталій Труш вибороли дві золоті нагороди у спринтерській гонці.

Ще одну призову бронзову нагороду представник спортивного комітету Держприкордонслужби Анастасія Меркушина здобула вже в естафетній гонці на етапі Кубку світу з біатлону, що проходив 11 грудня в м. Поклюка (Словенія).

Варто зазначити, що у Державній прикордонній службі України успішно реалізуються завдання Державної  програми розвитку фізичної культури і спорту. Представники прикордонного відомства гідно підтримують авторитет держави на міжнародній спортивній арені.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси