Спортсмени-прикордонники на чемпіонаті світу з літнього біатлону та чемпіонаті Європи з універсального бою вибороли 2 золоті медалі

НАЗАД
29 серпня 2016 14:28

Минулий тиждень став досить результативним на медалі та призові місця для представників спортивного комітету Держприкордонслужби.

Минулий тиждень став досить результативним на медалі та призові місця для представників спортивного комітету Держприкордонслужби. Зокрема, спортсмени-прикордонники на чемпіонаті світу з літнього біатлону, чемпіонаті Європи з універсального бою та змаганнях з естафетного бігу вибороли 8 призових місць.

З 26 по 28 серпня в естонському місті Отепя проходив чемпіонат світу з літнього біатлону. Під час змагань спфортсмен-інструктор спортивної команди Держприкордонслужби Анастасія Меркушина виборола аж три медалі, золоту медаль у спринтерській гонці, срібну нагороду в естафетній гонці та бронзову медаль у гонці переслідування.

25 серпня 4 спортсменів, троє з яких представники Держприкордонслужби - Наталія Погребняк, Христина Стуй та Єлизавета Бризгіна - здобули 1 місце у змаганнях на етапі «Діамантової ліги» з естафетного бігу 4 по 100 метрів, який відбувся у м. Лозанні (Швейцарія).

На чемпіонаті Європи з універсального бою в м. Чорноморськ ще 4 військовослужбовців Держприкордонслужби завоювали комплект нагород. У різних вагових категоріях прикордонники вибороли золоту, дві срібні та одну бронзову медаль.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси