Спортсмени Держприкордонслужби в турнірі на «Кубок Президента України» з рукопашного бою вибороли перемогу в 2 вагових категоріях

НАЗАД
05 червня 2016 09:56

На Олімпійській базі «Конча-Заспа» відбувся п’ятий турнір з рукопашного бою на «Кубок Президента України» серед представників силових структур України, що

На Олімпійській базі «Конча-Заспа» відбувся п’ятий турнір з рукопашного бою на «Кубок Президента України» серед представників силових структур України, що присвячений Дню Конституції України.

Участь у змаганнях брали команди Управління держохорони, СБУ, Міністерства оборони, Головного управління розвідки, Держприкордонслужби, Нацгвардії, Державної пенітенціарної служби, Державної фіскальної служби, Національного Антикорупційного бюро, Державної служби з надзвичайних ситуацій та інші. Загалом 14 команд, в кожній приблизно по 10 чоловік. Члени команд є діючими представниками силових структур, а більшість безпосередніми учасниками антитерористичної операції. Змагання проводилися в 8 вагових категоріях.

Аби підтримати команду Держприкордонслужби на змагання прибув керівник прикордонного відомства Віктор Назаренко. Перед початком змагань він привітав охоронців кордону, які брали участь в змаганнях, побажав усім успіхів і тільки перемоги. Така підтримка додала впевненості прикордонникам.

За результатами змагань у командному заліку спортсмени Державної прикордонної служби України посіли  четверте  місце. А в вагових категоріях 70 кг та понад 90 кг прикордонники вибороли перші місця.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси