Спортивний тиждень у Маріуполі

НАЗАД
13 лютого 2022 11:28

Прикордонники Донецького загону – активні учасники спортивних змагань і свій вільний час, за нагоди, намагаються присвятити спорту

Минулий тиждень був плідним на різноманітні спортивні заходи.

На базі спортивного клубу «Стимул» за підтримки його керівника Дмитра Степного проведено чемпіонат Донецького прикордонного загону з гирьового спорту, у якому взяли участь 7 команд.

У командному заліку перше місце вибороли представники відділу прикордонної служби (тип С), друге місце прикордонники відділу «Сартана», третє почесне місце посіли військові з відділу прикордонної служби «Ялта».

Також прикордонники змагалися за першість Донецького загону з волейболу. У чемпіонаті взяли участь 5 команд. Перше місце здобула команда управління прикордонного загону, друге – прикордонної комендатури швидкого реагування «Новотроїцьке», третє – відділу прикордонної служби «Ялта».

Тиждень завершила матчева зустріч з боксу, присвячена дню пам’яті загиблих у Павлопіль-Широкінській операції. В залі боксу спортивного комплексу «Азовсталь» свою вправність демонстрували суперники у вагових категоріях 60, 63.5, 67, 71, 75, 80, 86 та 92+.

Представники відділу «Сартана» здобули дві перемоги: 1 місце у ваговій категорії 75 кг та 3 місце у ваговій категорії 86 кг.

Також у ваговій категорії 92+ 2 місце виборов представник відділу прикордонної служби (Тип С).

Вітаємо переможців!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси