Спортивний комітет Держприкордонслужби активно долучився до волонтерської діяльності

НАЗАД
04 лютого 2015 11:57

Волонтери України та усього світу підтримують українських учасників антитерористичної операції, допомагаючи військовим усім необхідним. До цієї благодійної акції активно долучився Спортивний коміт

Волонтери України та усього світу підтримують українських учасників антитерористичної операції, допомагаючи військовим усім необхідним. 

До цієї благодійної акції активно долучився Спортивний комітет Держприкордонслужби, який проводить спільну роботу з громадськими організаціями та допомагає забезпечувати підрозділи прикордонного відомства засобами особистої безпеки, медикаментами та спеціальними приладами.

Протягом останнього часу Спортивним комітетом було організовано та закуплено 870 карематів, 174 каски, 10 бронежилетів, 100 аптечок, 7 палаток, 1 тепловізор, 1 нічний та 15 коліматорних прицілів, генератор, тактичні наколінники. Окрім цього було придбано 325 різноманітних медичних засобів, серед яких кровозупиняючі джгути, катетери, ендотрахеальні трубки тощо. Усі ці засоби та прилади були напралені до підрозділів Луганського, Донецького, Житомирського, Одеського, Херсонського, Львівського, Чернівецького, Мукачівського загонів, Навчального центру та Центрального клінічного госпіталю Держприкордонслужби. Також на рахунок головного медичного закладу Держприкордонслужби від ФСТ «Динамо» перераховано 75 тисяч гривень.

Ще 500 тисяч гривень, завдяки сприяння спорткомітету, на рахунок Західного регіонального управління було направлено від Львівобленерго.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси