Спогади війни самі не зникають або Як вийти з «тіні війни»

НАЗАД
03 травня 2018 08:37

Спогади війни нікуди не зникають, і час від часу боляче нагадують про себе. Перейти від бою до мирного життя виявляється непросто.

У нашій країні вже не перший рік триває неоголошена війна. Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Частина учасників бойових дій повертаються додому. Хтось із зраненим тілом, хтось з понівеченою психікою.

Вони бачили смерть і страждання. Їх мужність і патріотизм викликають почуття гордості за українську націю. Усі вони – герої, які не боялися покласти життя за свою Батьківщину, за те, щоб ми жили в мирі та злагоді.

Спогади війни нікуди не зникають, і час від часу боляче нагадують про себе. Перейти від бою до мирного життя виявляється непросто. У когось адаптація проходить спокійно, наприклад, професійні військові швидше дають собі раду. У інших – все значно складніше, і їм потрібна фахова допомога.

Як прикордонники долають наслідки бойових подій та хто їм у цьому допомагає дивіться у черговому випуску програми «Кордону держави» вже цієї неділі об 11.00 в ефірі «5 каналу».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси