Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби виявили у прикордонника понад 4 тисячі гривень

НАЗАД
18 березня 2016 07:41

Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби продовжують проводити заходи по перевірці порядку несення служби прикордонними нарядами у

Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби продовжують проводити заходи по перевірці порядку несення служби прикордонними нарядами у всіх підрозділах прикордонного відомства.

Також не є винятком  і прикордонні наряди, які несуть службу на лінії розмежування у зоні АТО. Сьогодні під час раптової перевірки несення служби одного з прикордонних нарядів Краматорського загону, що ніс службу на КПВВ «Мар`їнка», офіцери внутрішньої та власної безпеки виявили у прикордонного інспектора по огляду транспортних засобів, що прямують на підконтрольну бойовикам територію,  4350 гривень,  які  були приховані  у футлярі від мобільного телефону.

На період службового розслідування за фактом виявлення коштів невідомого походження прикордонника відсторонено від виконання службових обов’язків.

Для запобігання корупції серед персоналу прикордонного відомства підрозділи внутрішньої та власної безпеки будуть і надалі проводити   системну роботи у цьому напряму. Державна прикордонна служба звертається до усіх громадян, які прямують через кордон або лінію розмежування у зоні АТО, у разі  вимагання від вас неправомірної вигоди, повідомляйте, будь ласка, на гарячу лінію за номером служби  «Довіра» (+38(044)527-63-63).  Жодне ваше повідомлення не буде залишене без уваги. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси