Співробітники Держприкордонслужби завадили переміщенню тютюнових виробів в країни ЄС

НАЗАД
05 жовтня 2012 13:37

Вчора вночі прикордонники Мукачівського прикордонного загону за допомогою тепловізійного пристрою помітили невідому особу, яка готувалася до порушення кордону.

Вчора вночі прикордонники Мукачівського прикордонного загону за допомогою тепловізійного пристрою помітили невідому особу, яка готувалася до порушення кордону. В момент затримання порушник ніс два ящика, в яких охоронці кордону виявили цигарки. Затриманий виявився нашим співвітчизником. За допомогою службового собаки правоохоронці неподалік знайшли ще вісім ящиків з цигарками, що знаходились на узбіччі польової дороги. Наразі чоловіка притягнуто до відповідальності, а майже 5 тисяч пачок тютюнових виробів марок «Вічерой» та «Фест передано в митницю.

На заваді переміщення цигарок напередодні вихідних стали й прикордонники відділу Ягодин, що на Волині. За декілька метрів від лінії кордону вони зупинили автомобіль «Фольксваген». Транспортним засобом громадянин України перевозив шість ящиків сигарет, загалом 3 тисячі пачок. Цигарки вилучено, а водію доведеться відповідати відповідно до чинного законодавства.

Ще 4 ящики виявили біля кордону прикордонники відділу «Красноїльськ», що на Буковині. Тютюнові вироби були підготовлені для переміщення через державний кордон в Румунію.

Нагадаємо, що у першому півріччі цього року співробітники Держприкордонслужби виявили та вилучили понад 30 мільйонів штук цигарок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси