Співробітники Держприкордонслужби затримали порушників державного кордону та виявили словака, який перебував у розшуку

НАЗАД
27 жовтня 2015 10:31

У результаті заходів, що проводяться на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби щоденно затримують порушників, які намагаються перетнути держрубіж поза встановлених пунктів пропуску або за під

У результаті заходів, що проводяться на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби щоденно затримують порушників, які намагаються перетнути держрубіж поза встановлених пунктів пропуску або за підробленими документами.

Одного з таких порушників – громадянина Азербайджану, затримали прикордонники Чернігівського загону учора після обіду неподалік н.п. Нові Яриловичі. На слід невідомого за 500 метрів від кордону допоміг вийти службовий собака. Чому чоловік намагався перейти українсько-білоруський кордон поза пунктом пропуску, наразі з`ясовується.

А от двоє інших осіб намагалися перетнути кордон через пункт пропуску «Гоптівка». Прикордонники Харківського загону при перевірці документів виявили у них підроблені відмітки Державної прикордонної служби України про перетин ними кордону. Обох порушників – громадянина Росії та громадянина Киргизії, для встановлення деталей правопорушення передали співробітникам МВС.

Крім того з підробленими дата штампами Держприкордонслужби виявили трьох громадян Молдови прикордонники Могилів-Подільського та Білгород-Дністровського загонів. Вони намагалися перетнути кордон у пунктах пропуску «Могилів-Подільський» та «Малий Ярославець».

Також не зміг учора подолати кордон і громадянин Словаччини, який прибув в аеропорт «Бориспіль» рейсом із Відня - стосовно нього відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Про порушника проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Києві.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси