Співробітники Держприкордонслужби забезпечують контроль за переміщенням вантажів в контрольних пунктах в’їзду-виїзду у зоні АТО

НАЗАД
08 березня 2015 14:54

В рамках проведення оперативних та перевірочних  заходів прикордонниками за минулу добу було затримано 58 транспортних засобів, які перевозили товари без відповідних товаросупровідних документів,

На виконання рішень Президента та Уряду України, співробітники Держприкордонслужби продовжують здійснювати заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

В рамках проведення оперативних та перевірочних  заходів прикордонниками за минулу добу було затримано 58 транспортних засобів, які перевозили товари без відповідних товаросупровідних документів, з них 33 автомобілі були зупинені  під час спроби об’їзду визначених дорожніх коридорів.

Так, вчора  в районі населених пунктів  Мар’їнка та Константинівка прикордонниками  були зупинені 29 вантажних транспортних засоби, які рухались  до тимчасово  неконтрольованої території в об’їзд визначених транспортних коридорів.  Автомобілями перевозили понад 120 тон вантажу з продуктами харчування, побутовою хімією, бакалійними виробами та іншими товарами. Ще 3 мікроавтобуси «Газель» з 4,5 тоннами  продуктів харчування прикордонники зупинили поблизу населеного пункту Врубівка (Луганська область). Водії транспортних засобів також намагались ввезти на тимчасово неконтрольовану територію вантаж без відповідних документів.

Під час затримання вантажного автомобіля «МАН» в районі населеного пункту Степне, (Донецька область) співробітникам Держприкордонслужби довелось застосувати зброю. Для зупинки транспортного засобу, який прямував в об’їзд контрольного посту прикордонним нарядом було здійснено 10 попереджувальних пострілів вгору з автомата Калашникова. В подальшому при огляді автомобіля було виявлено подвійний пакет документів на вантаж.

Ще 23 транспортних засоби, які перевозили  вантаж насіння соняшника з невідповідними товаро-супровідними документами  були зупинені на контрольному пункті в'їзду виїзду «Курахове». Для з’ясування всіх обставин на місце затримання були викликані працівники фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси