Співробітники Держприкордонслужби взяли участь у навчальному семінарі з протидії торгівлі людьми

НАЗАД
01 червня 2016 11:33

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати завдання Концепції інтегрованого управління кордонами в контексті співпраці між прикордонними

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати завдання Концепції інтегрованого управління кордонами в контексті співпраці між прикордонними відомствами країн Східного партнерства, європейських та міжнародних інституцій з питань підвищення рівня прикордонної безпеки.

Так, у період з 24 по 26 травня в м. Києві відбувся навчальний семінар «Протидія торгівлі людьми» для представників  прикордонних відомств країн Східного партнерства за підтримки Міжнародної організації з міграції та Європейської агенції з питань управління оперативним співробітництвом на зовнішніх кордонах держав – членів Європейського Союзу (FRONTEX). У заході взяли участь прикордонники України, Молдови, Білорусі, Грузії та Вірменії, а також експерти країн Європейського Союзу, Міжнародної організації  з міграції та Агенції  FRONTEX, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні.

Основна мета семінару – опрацювання спільних підходів щодо показників у сфері протидії злочинам пов’язаних з торгівлею людьми та обмін досвідом у  розрізі  заходів з їх протидії.  Крім того, під час заходу проведено практичні вправи з ідентифікації потерпілих від торгівлі людьми та з проведення розслідувань злочинів у цій сфері. За результатами семінару учасниками отримано сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси