Співробітники Держприкордонслужби виявили 5 незаконних мігрантів

НАЗАД
13 березня 2015 15:04

П’ятеро незаконних мігрантів затримали учора прикордонники Львівського та Херсонського загонів. Двох порушників кордону, які намагалися перетнути кордон у пункті пропуску «Львів-авіа&am

П’ятеро незаконних мігрантів затримали учора прикордонники Львівського та Херсонського загонів.

Двох порушників кордону, які намагалися перетнути кордон у пункті пропуску «Львів-авіа» виявили учора  після обіду.  Пасажири - дівчина та хлопець, які прилетіли зі Стамбула, подали на перевірку паспорти громадян Німеччини. Однак під час перевірки прикордонники встановили, що вони підроблені.  В ході бесіди молоді люди повідомили, що вони є громадянами Іраку, а документи придбали за 10 тисяч доларів США в Стамбулі з метою виїзду до країн Євросоюзу.

Крім того прикордонники цього ж загону затримали двох незаконних мігрантів на ділянці відповідальності «Белз». Двох невідомих, які йшли у напрямку держрубежу, помітили жителі с. Перемисловичі. Затриманих, які повідомили, що є громадянами Сирії, доставлено до відділу прикордонної служби для складання процесуальних документів та надання правової кваліфікації вчиненому правопорушенню.

А ще одного порушника виявили прикордонники Херсонського загону  у пункті пропуску «Дніпробузький-м/п». Частково підроблений паспорт - заміну установчих даних, правоохоронці помітили у громадянина Індії, який прибув теплоходом «Норд Фіхтер» (прапор Маршаллові Острови). Порушнику було заборонено вихід на берег.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси