Співробітники Держприкордонслужби та Нацгвардії затримали вантаж тютюнових виробів вартістю майже 3,6 мільйонів гривень

НАЗАД
08 лютого 2015 08:39

Велику партію тютюнових виробів затримали вчора на Одещині прикордонники Котовського загону спільно з військовослужбовцями Національної гвардії в рамках посилення заходів на українсько-молдовськом

Велику партію тютюнових виробів затримали вчора на Одещині прикордонники Котовського загону спільно з військовослужбовцями Національної гвардії. В рамках посилення заходів на українсько-молдовському кордоні на одному з контрольних постів, що знаходиться  в районі населеного пункту Смолянка було зупинено автомобілі «Мерседес Спрінтер» та  «Газель» під керуванням громадян України. Під час огляду транспортних засобів було виявлено 317 ящиків з тютюновими виробами марок «Мальборо», «Вінстон», та «Вічерой» без належних товаросупровідних документів. Також попередньо було встановлено, що громадяни перевозили даний вантаж до м. Балта за грошову винагороду.

Сигарети у кількості понад 159 тисяч пачок  вартістю майже 3,6 мільйонів гривень, а також автомобілі конфіскували. Загальна  сума оцінки вилученого товару та транспортних засобів склала майже 4 млн.  220 тис. гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси