Співробітники Держприкордонслужби, Національної поліції та Генеральної прокуратури вчаться протидіяти торгівлі людьми

НАЗАД
26 квiтня 2016 16:41

26 квітня у м. Львів розпочато дистанційне навчання співробітників Держприкордонслужби, Національної поліції та Генеральної прокуратури України з питань протидії торгівлі людьми.

26 квітня у м. Львів розпочато дистанційне навчання співробітників Держприкордонслужби, Національної поліції та Генеральної прокуратури України з питань протидії торгівлі людьми, в рамках навчального курсу, який проводиться за сприянням Міжнародної організації з міграції (МОМ) та підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

До навчання залучено 105 співробітників правоохоронних органів. Від Держприкордонслужби до навчання залучено 30 співробітників від оперативно-розшукових, інформаційно-аналітичних підрозділів та підрозділів прикордонного контролю.

Участь співробітників Держприкордонслужби у заході дасть змогу підвищити їх фахову кваліфікацію та забезпечити ефективну протидію торгівлі людьми під час виконання службових обов’язків відповідно до сучасних вимог.

Курс розпочався з практичного вступного семінару «Вдосконалення механізмів протидії торгівлі людьми: інтерактивний навчальний курс для працівників правоохоронних органів щодо практичних аспектів застосування чинного законодавства», який передбачає ознайомлення з навчальною платформою, проведення спільних практичних завдань, спілкування з викладачами навчальних модулів, участь у дискусіях щодо актуальних питань протидії торгівлі людьми та взаємодії працівників оперативних підрозділів Державної прикордонної служби, слідчих та прокурорів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси