Співробітники Держприкордонслужби затримали 5 автомобілів через невідповідність реєстраційних номерів та інші порушення

НАЗАД
24 грудня 2016 10:58

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні, а також на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом затримали 5 автівок.

Протягом доби співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні, а також на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом затримали 5 автівок. На всі транспортні засоби були виявлені певні порушення, як невідповідність реєстраційних номерів так і підроблене свідоцтво про реєстрацію тощо.

Зокрема, автомобіль «Опель» польської реєстрації в якому виявили невідповідність реєстраційних номерів записам в реєстраційних документах зупинили в пункті пропуску «Могилів-Подільський» на Вінниччині. Ним кордон перетинав наш співвітчизник.

Інше порушення виявили на Буковині в пункті пропуску «Порубне». В автомобілі «Міцубіші» англійської реєстрації, яким керував громадянин Румунії, було виявлено заміну номера кузова автомобіля. До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Ще 3 автомобілі зупинили на межі з Кримом в КПВВ «Чонгар» та «Каланчак». Зокрема, на автомобіль «БМВ» під керуванням українця було виявлене доручення, що видане з порушенням встановлених правил, а на «Шевроле» взагалі було відсутнє свідоцтво про реєстрацію. Крім того, прикордонники виявили «Тойоту», якою слідував громадянин України. Під час перевірки з’ясувалося, що свідоцтво про реєстрацію автомобіля підроблене. По всім випадкам поінформовані співробітники Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси