Співробітники Держприкордонслужби взяли участь у тренінгу з питань протидії торгівлі людьми

НАЗАД
01 липня 2016 15:42

Співробітниками Державної прикордонної служби України взято участь у тренінгу «Протидія торгівлі людьми: Інтерактивний навчальний курс для працівників правоохоронних органів»

В рамках реалізації Державної соціальної програми щодо протидії торгівлі людьми на період до 2020 року та співробітництва з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні, співробітниками Державної прикордонної служби України взято участь у тренінгу «Протидія торгівлі людьми: Інтерактивний навчальний курс для працівників правоохоронних органів».

Вказаний навчальний курс тривав 5 тижнів і передбачав удосконалення правових знань персоналу прикордонного відомства, яке в рамках чинного законодавства України здійснює заходи щодо протидії торгівлі людьми.

Під час навчального курсу слухачі оволоділи теоретичними та практичними знаннями щодо правових підстав протидії зазначеному злочину, повноважень правоохоронних органів та механізмів їх реалізації на всіх етапах процесуальних дій, ідентифікації потерпілих під час здійснення прикордонного контролю.

29-30 червня 2016 року у м. Одеса відбулось підведення підсумків проведення навчання, за результатами яких 10 офіцерів-прикордонників отримали сертифікати про успішне закінчення навчального курсу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси