Співробітники Держприкордонслужби вдосконалюють професійну підготовку у сфері виявлення фальсифікованих паспортних та інших документів

НАЗАД
18 травня 2017 16:58

Фахівці Головного експертно-криміналістичного центру продовжують роботу з підвищення компетенції інспекторів прикордонної служби з урахуванням передових європейських практик.

Фахівці Головного експертно-криміналістичного центру продовжують роботу з підвищення компетенції інспекторів прикордонної служби з урахуванням передових європейських практик.

Держприкордонслужба продовжує нарощення зусиль з імплементації європейських стандартів у професійну підготовку персоналу підрозділів охорони державного кордону у сфері виявлення фальсифікованих паспортних та інших документів.

З цією метою, у рамках зборової підготовки інспекторського складу органів охорони державного кордону, Головним експертно-криміналістичним центром започатковано ряд навчально-методичних зборів.

Так, з 17 по 19 травня цього року навчання проводяться з інспекторським складом Одеського прикордонного загону, а з 22 по 24 травня заплановані навчання з інспекторами Білгород-Дністровського прикордонного загону.

В результаті проведення навчань прикордонники мають можливість підвищити рівень своїх професійних знань та вдосконалити практичні навички щодо виявлення різних ознак підробки паспортних та інших документів, які використовуються громадянами України, іноземцями та особами без громадянства під час перетинання державного кордону. Основний акцент під час проведення занять зосереджено на практичній роботі персоналу з виявлення ознак підробки в документах.

Варто зазначити, що такі збори проводяться вже вдруге у цьому році. Відповідно до затвердженого Переліку навчально-методичних зборів, Держприкордонслужбою у 2017 році сплановано проведення подібних занять на ділянках всіх органів охорони державного кордону із залученням фахівців Головного центру.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси