Співробітники Держприкордонслужби підвищують рівень професійних знань та практичних навичок

НАЗАД
09 червня 2017 16:09

В період з 6-8 червня цього року на базі Головного центру зв'язку, автоматизації та захисту інформації Держприкордонслужби проведено триденні навчально-методичні збори з начальниками відділів зв’язку регіональних управлінь, органів охорони державного корд

В період з 6-8 червня цього року на базі Головного центру зв'язку, автоматизації та захисту інформації Держприкордонслужби проведено триденні навчально-методичні збори з начальниками відділів зв’язку регіональних управлінь, органів охорони державного кордону, загонів морської охорони, авіаційних ескадрилій та частин центрального підпорядкування Державної прикордонної служби України.

Головною метою проведення заходу було підбиття підсумків роботи підрозділів зв'язку за перше півріччя 2017 року та уточнення завдань до кінця 2017 року.

Під час зборів з учасниками проведено тематичні заняття з усіх напрямів функціонування інформаційно-телекомунікаційних систем, технічного та нормативного забезпечення.

Особливу увагу приділено питанням готовності підрозділів до безвізового режиму з ЄС, підвищення рівня безпеки і якості прикордонного контролю у пунктах пропуску, забезпеченню кібернетичної безпеки Державної прикордонної служби та виконанню практичних заходів протидії сучасним кібернетичним загрозам.

Заслухано начальників зв'язку про ефективність застосування в охороні кордону сучасних засобів автоматизації та біометричного контролю, виконання планових заходів з удосконалення та забезпечення надійного зв’язку між підрозділами Державної прикордонної служби.

За результатами проведених заходів надано рекомендації щодо методів керівництва, поглиблення професійних знань та практичних навичок керівного складу підрозділів зв’язку. Визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Крім того, на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України проведено збори зі спеціальної підготовки з головними бухгалтерами – начальниками фінансово-економічних підрозділів органів ДПСУ за темою «Перехід на єдині методологічні основи бухгалтерського обліку та звітності». До зборів залучено представників Міністерства внутрішніх справ України для обговорення актуальних питань організації бухгалтерського обліку в умовах переходу на єдині методологічні основи бухгалтерського обліку та звітності в межах головного розпорядника бюджетних коштів.

Начальником фінансово-економічного управління Адміністрації Державної прикордонної служби України доведено аналіз стану фінансово-економічної діяльності та підбито підсумки роботи фінансово-економічних підрозділів за п’ять місяців 2017 року. Також в ході проведеної роботи перевірено рівень професійних знань керівників фінансово-економічних підрозділів органів ДПСУ та визначено основні завдання на друге півріччя 2017 року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси