Співробітники Держмитслужби України долучилися до проведення занять з курсантами-прикордонниками

НАЗАД
11 сiчня 2023 15:02

Спікерами заходу стали викладачі кафедри прикордонного контролю Національної академії та співробітники Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби України.

На базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби України з курсантами Національної академії Держприкордонслужби України провели комплексне практичне заняття на тему: «Огляд автомобільних транспортних засобів закордонного прямування».

Під час заняття майбутніх офіцерів ознайомили з особливостями здійснення митного контролю в пунктах пропуску через державний кордон України та поняттями «порушення митних правил» і «контрабанда». Також курсантам розповіли про порядок застосування технічних засобів та кінологічних команд в Державній митній службі України.

Крім того, в ході заняття, майбутні офіцери набули практичного досвіду щодо здійснення спільного огляду автомобільних транспортних засобів з використанням навчально-матеріальної бази Департаменту.

Зазначимо, що захід відбувся у рамках реалізації договору про співпрацю між Департаментом спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби та Національною академією Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси