Співпраця за Програмою професійної підготовки Україна-НАТО продовжується

НАЗАД
03 жовтня 2016 14:38

За підтримки Програми професійної підготовки Україна-НАТО 80 державних службовців з 8 відомств пройдуть курс комп’ютерної грамотності «Професійний державний службовець»

За підтримки Програми професійної підготовки Україна-НАТО 80 державних службовців з 8 відомств пройдуть курс комп’ютерної грамотності  «Професійний державний службовець»

Програма професійної підготовки Україна-НАТО при Офісі зв’язку НАТО в Україні відкриває курс комп’ютерних навичок для представників органів державної влади, які два рази на тиждень з вересня по листопад будуть відвідувати заняття з метою підвищення професійної компетентності та  ефективності щоденної роботи в офісі. Серед учасників курсу, окрім співробітників Адміністрації Держприкордонслужби, представники Адміністрації Президента України, Апарату Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства оборони України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України та Національної гвардії України.

Офіційне відкриття курсу відбулося 5 вересня 2016 року у навчальному центрі «Мережеві технології» за участю Олександра Лапка, керівника проектів Програми та Юлії Василько, делегованого представника Національного агентства з питань державної служби до Програми професійної підготовки Україна-НАТО.

Держслужбовці будуть проходити навчання за програмою, яка розвиває навички  роботи з Microsoft Office, візуалізації даних з допомогою MS Excel, роботи з хмарними технологіями, підготовки професійних документів тощо.

Метою проекту є зменшення цифрового розриву та долучення державних службовців України до інформаційного суспільства. Навчальна програма складається з трьох  модулів: «Основні навички», «Додаткові навички» та «Професійні навички», що відповідають рівням знань.

Довідка:

Програма професійної підготовки Україна-НАТО діє під керівництвом Спільної робочої групи Україна – НАТО з питань оборонної реформи (СРГОР) з 2005 року з метою співпраці у галузі реформування структур безпеки і оборони,  зміцнення демократичного контролю над ними та професійного розвитку персоналу відповідних відомств.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси