«Співпраця з громадськістю є особливо актуальною, а ведення відкритого діалогу з суспільством має надзвичайно важливе значення»

НАЗАД
21 грудня 2018 14:43

Сьогодні, 21 грудня в Адміністрації Держприкордонслужби відбулося засідання Громадської ради при Адміністрації прикордонного відомства. На засіданні були також присутні керівники окремих структурних підрозділів Адміністрації Держприкордонслужби.

Розпочав засідання Голова Громадської ради Володимир Бідах, який запросив до вступного слова та ведення заходу першого заступника Голови Громадської ради Ігоря Глову.

Ігор Григорович у своїй промові зосередив увагу на тому, що сьогодні прикордонне відомство України виконує поставлені завдання в складних умовах на всіх ділянках державного кордону, у тому числі в районах проведення операції Об’єднаних сил на Сході України. В таких умовах співпраця з громадськістю є особливо актуальною, а ведення відкритого діалогу з суспільством має надзвичайно важливе значення.

З інформацією про досягнуті результати роботи за напрямками відповідальності перед Громадською радою виступили директор Фінансово-економічного департаменту-головний бухгалтер полковник Олександр Орел,  заступник директора департаменту - начальник управління охорони здоров’я генерал-майор медичної служби Валентин Волоха, заступник начальника управління – начальник відділу організації господарської діяльності та військових перевезень Департаменту ресурсного забезпечення полковник Рім Рафіков та відповіли на численні запитання учасників засідання.

Також, до Громадської ради при Адміністрації Держприкордонслужби звернувся директор Департаменту організації повсякденної діяльності та соціально-гуманітарного забезпечення генерал-майор Сергій Сердюк, який від імені Голови Державної прикордонної служби України Служби та колегії Служби подякував за поради та рекомендації, які надходять від Громадської ради. Він зосередив увагу на тому, що прикордонне відомство України повністю відкрита до обговорення з громадськістю питань щодо основних напрямів подальшого реформування відомства та питань сьогодення і зазначив, що попереду ще багато завдань, які необхідно вирішувати у тісній та злагодженій взаємодії Адміністрації Державної прикордонної служби України та Громадської ради.

Наприкінці своєї промови Сергій Сердюк побажав членам Громадської ради, їх близьким та родинам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії,  добра,  миру та злагоди.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси