Співпраця Агенції Фронтекс та Держприкордонслужби – практика інтеграції

НАЗАД
24 травня 2023 11:45

Триває успішна реалізація спільного проєкту прикордонного відомства України з Європейською Агенцією прикордонної та берегової охорони Frontex.

Відповідно до проєкту, прикордонне відомство посилює свій потенціал у сфері охорони державного кордону на заході та півдні України.

Зокрема днями завершено закупівлю портативних електростанцій, які використовуватимуться у прикордонних підрозділах Західного регіонального управління та підрозділах, які дислокуються в Одеській, Вінницькій та Рівненській областях.

Окрім того, раніше вже здійснено постачання до прикордонних підрозділів понад 2000 елементів форми одягу, вітро-вологозахисних зимових штанів.

Нагадаємо, що у січні поточного року Європейська Агенція прикордонної та берегової охорони Frontex та Держприкордонслужба підписали Грантову угоду, основною метою якої є посилення потенціалу Державної прикордонної служби України у сфері прикордонного контролю та охорони державного кордону задля подолання можливих викликів на західних кордонах країни з державами-членами ЄС та Республікою Молдова.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси