Спільними діями правоохоронці блокували контрабанду сигарет в Україну

НАЗАД
02 березня 2019 13:21

Правоохоронці провели низку слідчих дій та обшуків за адресами проживання фігурантів протиправної діяльності.

Співробітники Управління внутрішньої та власної безпеки «Південь» Державної прикордонної служби України спільно з представниками ГУ БКОЗ СБ України в Одеській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону протягом кількох місяців здійснювали документування протиправної діяльності на державному кордоні, що пов’язане з контрабандним переміщенням сигарет іноземного виробництва через державний кордон України поза пунктом пропуску.

Схему організували місцеві мешканці та для здійснення своїх злочинних намірів, залучили окремих військовослужбовців відділу «Роздільна» Білгород-Дністровського прикордонного загону, які сприяли у здійсненні протиправної діяльності, надаючи інформацію про охорону кордону та наявність прикордонних нарядів.

Так, учора, із залученням військовослужбовців відділу спеціальних дій «ДОЗОР», правоохоронці провели низку слідчих дій та обшуків за адресами проживання фігурантів протиправної діяльності, за результатами яких, вилучено речові докази, зокрема засоби мобільного зв’язку, маршрутні записи, «чорну бухгалтерію» та інші речові докази, що підтверджують незаконну діяльність.

Наразі одному з фігурантів оголошено підозру у вчинені злочину передбаченого статтею 369 КК України. Тривають подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси