Спільна конференція керівництва та профспілок Держприкордонслужби розпочалася у Києві

НАЗАД
05 жовтня 2017 14:24

Сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби розпочалася спільна конференція керівництва та профспілок прикордонного відомства

Сьогодні в Адміністрації Держприкордонслужби розпочалася спільна конференція керівництва та профспілок прикордонного відомства.

До участі у заході долучились офіцери Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби, Обєднана профспілкова організація ДПСУ, голови профспілкових організацій органів охорони державного кордону та забезпечення.

Директор Департаменту персоналу генерал-майор Сергій Сердюк у своєму зверненні до учасників конференції зауважив, що ця зустріч є дуже важливою з точки зору низки тем, які стосуються подальшої спільної роботи та плідної співпраці у майбутньому.

Загалом конференція присвячена обговоренню питань виконання вимог чинного трудового законодавства, Галузевої угоди та колективних договорів.

Публічне обговорення актуальних аспектів у сфері соціально-економічних питань, соціального захисту і соціального діалогу завжди дає шанс і керівництву і профспілкам поглянути на ту чи іншу проблему з різних боків, оцінити потенційні наслідки прийняття рішень.

Ще однією особливістю заходу стало те, що він збігся у часі з 10 річницею утворення Об’єднаної профспілкової організації Держприкордонслужби. Відтак, окрім робочих моментів у плані проведення знайшлася хвилинка і для відзначення профактиву, та вручення заохочень.

Завтра учасники зустрічі продовжать роботу у форматі тематичних навчань на базі навчально-методичного центру профспілок м. Чернігова. За результатами проведеної роботи відбудеться обговорення тематики навчання та обмін досвідом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси