(ВІДЕО) Спілка підприємців теле та кіноіндустрії й група компаній «VIDI Авто» передали Держприкордонслужбі України реанімобіль

НАЗАД
23 травня 2023 10:30

Держприкордонслужбі України реанімобіль передали від спілки підприємців кінотелеіндустрії та групи компаній VIDI-Авто.

«Нехай послужить нашим прикордонникам і рятує наших бійців», - звернувся під час передачі реанімобіля до Голови Держприкордонслужби Сергія Дейнека відомий телеведучий та шоумен Юрій Горбунов.

«Ми хотіли зробити добру справу і бажаємо, щоб усі захисники і захисниці України поверталися додому живим і неушкодженими», - додав представник VIDI Авто Олександр Джуринський.

Волонтери зазначили, що коли допомагають Силам оборони України медичними автомобілями, то розуміють, що для машини це може бути дорога в один кінець. Є транспорт, основна функція якого - вивезти пораненого із зони, де тривають активні бойові дії, але транспортний засіб, який сьогодні передали прикордонникам, дає можливість перевозити пацієнтів на значні відстані, забезпечуючи можливість медперсоналу проводити ефективні реанімаційні та стабілізаційні дії. Проте навіть одне врятоване життя варте зусиль з нарощення спроможностей медичних підрозділів Сил оборони України, - йшлося під час церемонії передачі спеціалізованої швидкої для прикордонників.

Реанімобіль створений на базі шасі Peugeot Boxer, що дозволяє сотні кілограмів додаткового навантаження. Його переоснащення здійснювали фахівці зі значним досвідом виробництва медичних автомобілів. При цьому з нього створили спеціалізований транспортний засіб з урахуванням потреб, які Держприкордонслужба, як складова Сил оборони України, має у воєнний час. Також автомобіль пройшов повне сервісне обслуговування і готовий до застосування.

Представники органів охорони здоров’я Державної прикордонної служби України запевнили, що цей транспортний засіб будуть використовувати для порятунку життів і здоров’я захисників і захисниць України. Крім того, реанімобіль може використовуватися польовим мобільним госпіталем Держприкордонслужби, який функціонує в умовах повномасштабної війни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси