Спеціалізовану підготовку з аналізу ризиків розпочато

НАЗАД
13 лютого 2018 17:19

У Національній академії Держприкордонслужби стартував двотижневий курс з аналізу ризиків для офіцерів інформаційно-аналітичних підрозділів органів охорони державного кордону.

У Національній академії Держприкордонслужби стартував двотижневий курс з аналізу ризиків для офіцерів інформаційно-аналітичних підрозділів органів охорони державного кордону. В рамках спеціалізованої Програми організовано підготовку 10 офіцерів-аналітиків.

Слід зазначити, що курси прикордонних аналітиків проводяться за модульною системою підготовки, де враховано сучасні європейські практики, зокрема спільна інтегрована модель аналізу ризиків прикордонних відомств європейських країн (CIRAM 2.0), а також національний досвід.

Одночасно слухачі спеціалізованого курсу та професорсько-викладацький склад кафедри прикордонної безпеки мали змогу обговорити з начальником управління стратегічного планування та аналізу ризиків Адміністрації Держприкордонслужби полковником Андрієм Віхтюком ключові аспекти практичного впровадження нової Інструкції з проведення аналізу ризиків у Державній прикордонній службі України, яка найближчим часом набуде чинності.

Варто нагадати, що спеціалізовані курси офіцерів-аналітиків в Національній академії Держприкордонслужби проводяться вже майже 10 років і є широким майданчиком з фахової підтримки аналітичної діяльності не лише у прикордонному відомстві, а й для інших суб’єктів інтегрованого управління кордонами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси