Спеціалісти з комунікації Місії ЄС EUAM передають досвід співробітникам підрозділів по роботі зі ЗМІ Держприкордонслужби

НАЗАД
05 жовтня 2017 14:09

На базі Національної Академії Держприкордонслужби триває дводенний практичний тренінг для співробітників підрозділів по роботі зі ЗМІ прикордонного відомства.

На базі Національної Академії Держприкордонслужби розпочався дводенний практичний тренінг для співробітників підрозділів по роботі зі ЗМІ прикордонного відомства.

Метою даного тренінгу є вдосконалення навичок персоналу, який відповідає за комунікацію з засобами масової інформації.

За доброю традицією вже другий рік поспіль тренінг з прес-секретарями Держприкордонслужби проводять спеціалісти з комунікації Місії ЄС EUAM, яка надає підтримку державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки.

У ході тренінгу її учасники детально розглянуть питання планування та підготовки медійних заходів, дій під час кризових ситуацій та управління комунікаціями. Крім того, спеціалісти Місії ЄС EUAM детально розкажуть про ефективне використання соціальних медіа і створення привабливих повідомлень. При цьому всі теми, які розглядатимуться у ході тренінгу, більше матимуть практичну складову, а ніж теоретичну, і будуть детально аналізуватися її учасниками.

Відмітимо, що минулорічний тренінг підтвердив свою високу ефективність.

Під час цьогорічного навчання прес-секретарі отримають черговий заряд досвіду та навичок для адекватного реагування на існуючі у сфері прикордонної безпеки виклики.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси