Сотні прикордонників щоденно дбають про безпеку десятків тисяч громадян, які прямують через КПВВ у зоні АТО

НАЗАД
14 червня 2016 10:59

Співробітники Держприкордонслужби продовжують здійснювати пропускні операції й не допускати виникнення значних черг у контрольних пунктах в’їзду

Співробітники Держприкордонслужби продовжують здійснювати пропускні операції й не допускати виникнення значних черг у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування у зоні проведення АТО. 

Прикордонники  разом з працівниками контролюючих  органів  щоденно проводять заходи перевірки десятки тисяч пасажирів та тисяч транспортних засобів, що прямують як з непідконтрольної території, так і на підконтрольну частину України.

Так, тільки з початку року лінію розмежування перетнуло 3,4 мільйони громадян та понад 700 тисяч транспортних засобів.

Для комфортного перетинання лінії розмежування у КПВВ створені належні умови, виставлені додаткові модулі та кабінки для перевірки документів та облаштована належним чином інфраструктура. 

Крім того на КПВВ є бліндажі та укриття, де  у разі небезпеки може укритися велика кількість людей.

Наголошуємо, що Державна прикордонна служба України в межах своєї компетенції і надалі вживатиме усіх можливих заходів, щоб не допускати черг, посилити комфорт для цивільного населення, і головне - безпеку людям, які  змушені перетинати лінію розмежування з тимчасово непідконтрольними територіями в зоні проведення АТО.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси