Соціальний захист персоналу Держприкордонслужби у 2013 році був пріоритетним

НАЗАД
20 сiчня 2014 15:38

У 2013 році Державна прикордонна служба України продовжувала виконання завдань, направлених на реалізацію соціальних ініціатив Президента України та Уряду. Пріоритетом було питання забезпечення персоналу в

У 2013 році Державна прикордонна служба України продовжувала виконання завдань, направлених на реалізацію соціальних ініціатив Президента України та Уряду. Пріоритетом було питання забезпечення персоналу відомства житлом. Так, відповідно до відомчої програми у 2013 році охоронцям кордону було вручено ключі майже від 100 квартир та 115 кімнат.

У цьому напрямку продовжувалися впроваджуватися різні механізми: це і будівництво житлових будинків, і реконструкція службових приміщень, і залучення до будівництва коштів інвесторів на земельних ділянках прикордонного відомства. Бажання взяти участь у таких проектах вже висловили інвестори в Києві, Хмельницькому та Львові. Крім того, триває будівництво житлових будинків у Чернівцях, Луцьку та інших містах.

Загалом протягом 5 останніх років Державною прикордонною службою України був створений фонд службового житла, що дозволяє забезпечити проживання понад 4 тисячам сімей військовослужбовців. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси