Службовий собака допоміг охоронцям кордону виявити наркотики

НАЗАД
09 вересня 2013 13:34

Близько 80 грамів наркотичної речовини виявили в потязі «С.Петербург-Одеса» прикордонники Житомирського загону 

Близько 80 грамів наркотичної речовини виявили в потязі «С.Петербург-Одеса» прикордонники Житомирського загону спільно з працівниками митниці. Здійснюючи перевірку потяга в залізничному пункті пропуску «Виступовичі», в одному з вагонів працівники пункту пропуску знайшли 8 пакунків обгорнутих фольгою з 10 грамами речовини, попередньо марихуани, у кожному. Знахідку вдалось знайти не без допомоги прикордонного службового собаки. Пакунки з «травичкою» вилучені та  передані для проведення експертизи.

Як повідомлялось раніше, нещодавно на Харківщині прикордонники спільно з працівниками митниці виявили у двох потягах, які прямували з Росії понад 160 грамів гашишу. Виявити пакунки з наркотиками приховані у банці з під кави та конструктивних особливостях потяга, а також  затримати власника  теж допомогли прикордонні службові собаки.

Загалом з початку року співробітниками Державної прикордонної служби України було виявлено майже 54 кілограми наркотичної речовини, з них майже 30 кілограмів охоронці кордону знайшли за допомогою своїх «чотирилапих помічників». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси