Службові собаки допомогли прикордонникам виявити наркотики

НАЗАД
27 червня 2016 11:06

Понад 100 грамів наркотичної речовини виявили в залізничному пункті контролю «Хутір - Михайлівський» прикордонники Сумського загону спільно з представниками фіскальної служби

Понад 100 грамів наркотичної речовини виявили в залізничному пункті контролю «Хутір - Михайлівський» прикордонники Сумського загону спільно з представниками фіскальної служби.  Пакунок з наркотичним «зіллям» вагою близько 120 грамів оглядова група виявила під час перевірки потяга «Москва - Львів» в неробочому тамбурі за допомогою службового собаки Герда.  Речовина була захована у пачці з під сигарет.

Ще майже 30 грам речовини рослинного походження, які громадянин України намагався перемістити через кордон прикордонники та працівники фіскальної служби виявили в пункті пропуску «Гоптівка», що на Харківщині. Під час огляду автомобіля «Фольцваген», який прямував до Росії під керуванням 28-річного громадянина України,  спрацював службовий собака, який натренований на пошук наркотичних засобів. В ході подальшого огляду в задньому бампері був виявлений згорток з речовиною рослинного походження, попередньо канабісом. Речовину вилучили встановленим порядком та передали компетентним органам. Наразі триває експертиза. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси