Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО та в пунктах пропуску на державному кордоні

НАЗАД
08 грудня 2015 10:35

Обстановка в контрольних пунктах в'їзду/виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО, що пов’язана з пропуском осіб та транспорт

Обстановка в контрольних пунктах в'їзду/виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО, що пов’язана з пропуском осіб та транспортних засобів, залишається динамічною. За добу відмічалось незначне збільшення пасажиропотоку в контрольних пунктах «Зайцеве» та «Новотроїцьке» у порівнянні з минулими днями, в той же час, майже в усіх КПВВ зафіксоване зменшення пасажиро транспортного потоку. З метою належного та оперативного оформлення громадян прикордонники продовжують вживати всіх вичерпних заходів.

Загалом вчора через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 6905 осіб та 1395 транспортних засобів; КПВВ «Георгіївка» - 2705 осіб та 775 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 5825 осіб та 1840 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 1895 осіб та 440 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 2140 осіб.

Сьогодні вранці на КПВВ «Зайцеве» та «Георгіївка» на оформлення очікувало близько 150 та 80 транспортних засобів, які прямують на виїзд до неконтрольованої території, а на в’їзд 150 та 350 відповідно. На КПВВ «Новотроїцьке» 40 транспортних засобів оформляються на в’їзд з неконтрольованої території. Незначна кількість транспорту спостерігається на КПВВ «Гнутове» - 50 на в’їзд та 10 виїзд.

Крім того, динамічною залишається ситуація і з чергами в пунктах пропуску на державному кордоні України. Переважно це стосується східної та західної ділянок.

Так, в пункті пропуску «Бачівськ», що в Сумській області на оформлення на виїзд з України очікує 210 вантажівок. Дана кількість транспорту залишається на рівні попередньої доби. Крім того, в пункті пропуску «Гоптівка» на Харківщині відмічається більш ніж вдвічі зменшення транспортного потоку. Наразі черга складає майже 120 вантажних автівок. Незначне зменшення транспортних засобів фіксується в пунктах пропуску «Ягодин» (Волинська область) та «Порубне» (Чернівецька область). В даний час 220 та 90 автомобілів відповідно. В пунктах пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська» на виїзд в Польщу зібралося близько по 150 легкових автомобілів, які перебувають перед та в пункті пропуску.

Державна прикордонна служба України прогнозує подальше збільшення пасажиро-транспортного потоку, як в пунктах пропуску на державному кордоні так і в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування. В першу чергу це пов’язано з очікуваними Новорічними та Різдвяними святами і з початком зимових шкільних канікул. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси