Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

НАЗАД
10 листопада 2015 09:49

З середини жовтня відмічається поступове збільшення пасажиро-транспортного потоку через контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО. Головною причиною виникнення черг є припинення бойових

З середини жовтня відмічається поступове збільшення пасажиро-транспортного потоку через контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО. Головною причиною виникнення черг є припинення бойових дій в регіоні та активізація громадян в перетині лінії розмежування. Зокрема люди частіше почали їздити на закупівлю товарів та необхідних речей, а також відвідати рідних.

Аби стабілізувати ситуацію Держприкордонслужба спільно з Донецькою військово-цивільною адміністрацією, Штабом антитерористичної операції і Антитерористичного центру відпрацювали можливість відкриття додаткових контрольних пунктів. Крім того, для ритмічності роботи КПВВ та прискорення пропускних операцій Держприкордонслужба збільшила кількість особового складу, що заступає на зміну та місць для проведення контролю, проводиться роз’яснювальна робота з громадянами, які прямують через контрольні пункти. Проте ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування, що пов’язана з пропуском осіб залишається досить динамічною.

Так, станом на 9.00 сьогодні на КПВВ «Зайцеве» вже очікувало на оформлення близько 250 транспортних засобів, які прямують на в’їзд з неконтрольованої території, та 300 – на виїзд. На КПВВ «Георгіївка» транспортних засобів вдвічі менше: 150 на в’їзд та 80 на виїзд. Ще менша черга на КПВВ «Новотроїцьке» - 50 на в’їзд та 20 на виїзд. Крім того, на контрольному пункті «Станично-Луганське» 300 осіб очікують на оформлення з неконтрольованої території. Черги на КПВВ «Гнутове» відсутні.

Загалом минулої доби через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 6300 осіб та 1300 транспортних засобів; КПВВ «Георгіївка» - 3000 осіб та 1000 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 5100 осіб та 1890 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 1800 осіб та 440 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 1500 осіб.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси