Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення АТО

НАЗАД
03 сiчня 2016 10:07

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО пасажиро-транспортний потік починає збільшуватися. Вчора в порівнянні з першим днем січня на окремих напрямках

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО пасажиро-транспортний потік починає збільшуватися. Вчора в порівнянні з першим днем січня на окремих напрямках він збільшився вчетверо, проте є набагато меншим ніж в останні дні минулого року.

Всього через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» - 2175 осіб та 500 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» - 1730 осіб та 520 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» - 2120 осіб та 660 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» - 705 осіб та 185 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» - 810 осіб.

Сьогодні зранку на КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» черги з транспорту, який очікував на оформлення, були відсутні. На «Новотроїцькому» перебувало 50 транспортних засобів, що рухалися на виїзд до неконтрольованої території та 20 в зворотному напрямку. На «Гнутовому» знаходилася незначна кількість автівок – 10 та 5 на в'їзд і виїзд відповідно.

Враховуючи погіршення погодних умов та пониження температури повітря Державна прикордонна служба звертається до усіх громадян, які прямують через лінію розмежування, завчасно та ретельно готуватися до поїздок. Відмітимо, що перед всіма КПВВ в зоні АТО Державною службою з надзвичайних ситуацій розгорнуті пункти обігріву. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси