Ситуація на державному кордоні України спокійна та контрольована

НАЗАД
24 серпня 2018 14:35

Святкові заходи з нагоди головного свята країни - Дня Незалежності України продовжуються.

В урочистостях як у столиці, так і в регіонах взяли участь тисячі прикордонників. Правоохоронці разом з керівниками міст, областей, районів провели урочисті мітинги.  Під час заходів перш за все згадували героїв, які загинули за незалежність і територіальну цілісність України. Також були покладені квіти до могил  та пам’ятників героїв, які полягли за Україну.

Водночас  прикордонники усіх  регіональних управлінь прикордонного відомства несуть посилену охорону державного кордону. Наразі у всіх пунктах пропуску на державному кордоні спокійно. Прикордонники здійснюють пропускні операції і слідкують за дотриманням заходів безпеки та порядку.  Також відслідковується ситуація і в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил в Донецькій та Луганській області та на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

 На даний час продовжується проводитись ретельна оглядова робота, в тому числі кінологів зі службовими собаками, аби не допустити незаконного переміщення зброї, вибухових речовин та провокацій на державному кордоні України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси