Сирієць приховав свій справжній паспорт у шкарпетках

НАЗАД
24 травня 2013 14:25

 

Учора в пункті пропуску «Донецьк-аеропорт» співробітники Держприкордонслужби  виявили у двох пасажирів, які прибули в Україну, підроблені докуме

 

Учора в пункті пропуску «Донецьк-аеропорт» співробітники Держприкордонслужби  виявили у двох пасажирів, які прибули в Україну, підроблені документи.

Так, вранці під час здійснення паспортного контролю прикордонники виявили правопорушника серед пасажирів рейсу «Стамбул-Донецьк». 45-річний громадянин Іраку мав підроблену посвідку на тимчасове проживання  в Україні. 

Вже в обідній час прикордонники Донецького загону   затримали ще одного порушника. 41-річний пасажир рейсу «Кутаїсі-Донецьк» надав   на паспортний контроль паспорт громадянина Франції. Однак досвідчений інспектор прикордонної служби відразу виявив ознаки підробки документа та запідозрив, що наданий на контроль документ не належить пред’явникові. Після короткої бесіди іноземний громадянин зізнався, що насправді він є громадянином Сирії. Згодом чоловік пред’явив прикордонникам вже свій паспортний документ громадянина Сирії, який він приховував у шкарпетках.

Наразі затримані іноземні громадяни передані співробітникам   МВС України в Донецькій області для проведення слідчих дій та подальшого притягнення до відповідальності, яка передбачена чинним законодавством.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси