Сини за батька, батько за синів

НАЗАД
28 квiтня 2022 11:55

«Перший» та його сини – «Титан», «Борець», «Жан» – сім‘я, які зі зброєю в руках боронять рідну землю від загарбників.

Брати «Титан» та «Борець» несли службу у прикордонних підрозділах, які брали участь в Операції об’єднаних сил і продовжували стримувати ворога з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Згодом до синів приєднався батько, який не став чекати дзвінка з військкомату та прийшов вимагати, щоб його мобілізували. Невдовзі він теж став прикордонником. «Як я міг не мобілізуватись?» – коментує «Перший». – Мої хлопці служать та боронять наш край, а я сяду вдома склавши руки? Ні! Звісно, що тільки разом і до перемоги!» – каже він.

На запитання чи страшно вступати в бій «Борець» відповідає: «Однозначно ні! Разом зі мною надійні товариші, з якими я служу не один рік. Вступаючи в бій з окупантами відчувається прилив адреналіну та енергії ніби ти можеш звернути весь світ. Звичайно, що не варто забувати, що ти не один на полі бою, а по праву і по ліву руку побратими, яким у разі чого допоможеш ти і які допоможуть тобі: прикриють, підкинуть магазин з набоями, нададуть будь-яку допомогу».

Непохитна трійця стоїть на обороні Луганщини та разом із побратимами із Сил оборони нещадно нищать ворога.

А от третій син – «Жан» – на початок повномасштабної російсько-української війни перебував далеко від дому. Він також вирішив мобілізуватися, щоправда не вийшло потрапити до підрозділів, які воюють на Луганщині. Тож сьогодні він теж боронить Україну, але трохи південніше.

Завдяки «Першому», його синам та мільйонам свідомих і активних українців та українок, які боронять, лікують, допомагають, ми всі єдині і непереможні, бо ми і є Україна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси