Сім’ї трьох Героїв-прикордонників Дмитра Кушніра, Івана Кишенка та Віталія Кучерявого отримали сертифікати на квартири у Києві

НАЗАД
03 сiчня 2024 10:58

Сертифікати на отримання квартир Героям України та членам родин полеглих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно, у межах ініціативи Глави держави щодо забезпечення житлом військовослужбовців – Героїв України, вручив Президент України - Володимир Зеленський.

Вручення відбулося у Києві в Маріїнському палаці.

Президент, звертаючись до присутніх, сказав: «У вільному Києві, у Маріїнському палаці ми продовжуємо нашу традицію шани та вдячності воїнам України. Тим, хто захищає Україну і на землі, і в небі, і в нашому українському Чорному морі. Нашим героям, які змогли довести, що українці своїми надзвичайними вчинками та своєю надзвичайною силою здатні спрямовувати історію в правильному напрямку. Якби не такі люди, як ви, як наші Герої, якби не така сміливість українського народу, Україна б не вистояла».

Глава держави наголосив, що українці вміють перемагати обставини, а наші воїни мають хоробрість, щоб долати підлість Росії.

«І ми її обов’язково подолаємо. Попри всі ракетні удари Росії, попри будь-які наміри ворога ми обов’язково захистимо нашу державу. І хай незалежна та сильна Україна завжди буде вдячною кожному, хто бився заради неї, кожному, хто працював заради неї, кожному, хто може сказати, що українське життя – це його здобуток, його результат», – зазначив Володимир Зеленський.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять усіх українських воїнів, усіх громадян України, які віддали життя за збереження держави.

Серед тих, кому Президент вручив сертифікати на отримання квартир і штаб-сержант Державної прикордонної служби України Дмитро Кушнір, солдат Іван Кишенко та родина загиблого полковника Віталія Кучерявого.

Під час церемонії Герой України Дмитро Кушнір передав Президентові військовий шеврон.

«Продовжуємо традицію шани та вдячності нашим воїнам. Вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв.

Тим, хто захищає Україну і на землі, і в небі, і в нашому українському Чорному морі. Героям із різних родів військ і угруповань: Сухопутні війська, Повітряні сили, Військово-Морські сили, Десантно-штурмові війська, Сили спеціальних операцій, Національна гвардія України, Державна прикордонна служба, а також Державна служба України з надзвичайних ситуацій, СБУ, – зазначив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з рідними військовослужбовців. 

За матеріалами:https://www.president.gov.ua/news/nezalezhna-ta-silna-ukrayina-zavzhdi-bude-vdyachna-kozhnomu-88049

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси