Силою Слова Божого

НАЗАД
14 березня 2021 14:24

У Державній прикордонній службі України тривають заходи з формування прихильності особового складу до здорового способу життя

До їх проведення активно залучаються військові священики (капелани) органів Державної прикордонної служби. Отці-капелани, не зважаючи на загострення епідемічної ситуації, відвідують підрозділи й не залишають персонал без духовної підтримки та уваги. Під час перебування в підрозділах капелани проводять бесіди щодо релігійних поглядів на формування життєвих цінностей, важливості збереження життя та здоров’я, застосування духовних практик для подолання стресових ситуацій.

Окрему увагу звертають військові священики на утримання від гріховної поведінки, роз’яснюють позицію церкви у відношенні до алкоголізму та наркоманії. Після проведення загальних заходів всі охочі мають можливість звернутися до військового священика особисто та отримати душпастирську підтримку.

«Нас не зупинять будь-які труднощі. Ми завжди поруч з своїми вірними та в любий час готові надати підтримку» – коментує свою діяльність військовий священик Одеського прикордонного загону отець Андрій ЛЯШИК.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси