Сильні, витривалі і націлені виключно на Перемогу!

НАЗАД
28 серпня 2022 09:09

Учора на Закарпатті прикордонники долучилися до патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Це щорічний спортивний захід, метою якого є вшанування пам’яті полеглих захисників України, демонстрація вдячності і підтримки їхнім родинам.

Керівництво та персонал Чопського і Мукачівського прикордонних загонів разом з представниками інших військових формувань та правоохоронних структур, органів влади, ветеранів та численних містян долали дистанції завдовжки 2500 і 5780 метрів.

Цьогоріч прикордонники бігли у бронежилетах, демонструючи відмінну  фізичну форму та неабияку витривалість. Показово, що до складу команди приєдналася дівчина-військовослужбовець, яка також вирішила долати дистанцію в екіпіруванні.

Першими у дистанції 5000 метрів фінішували прикордонник Чопського загону Роман Гаврилюк та представник Патрульної поліції Олександр Брунцвик. Правоохоронці завершили забіг, тримаючись разом за руку, аби продемонструвати єдність.

«Мета участі у сьогоднішньому заході – зовсім не у першості. Ми викладалися на повну, аби довести самим собі та іншим, що ми сильні, витривалі і націлені виключно на Перемогу. Наша Перемога - одна на всіх, спільна і єдина! Такою самою буде і Перемога України над ворогом», - поділився емоціями прикордонник Роман.

Шануємо усіх, хто віддав життя за незалежність нашої України. Щиро дякуємо полеглим Героям за їхні подвиги. Віримо у наших захисників! Віримо у нашу єдність та в нашу Перемогу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси