Сила. Адреналін. Міць

НАЗАД
05 жовтня 2020 16:40

Сьогодні, 5 жовтня, в Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби стартували потужні міжвідомчі змагання підрозділів спеціального призначення України пам’яті прикордонника Василя Полякова.

Заступник Голови Держприкордонслужби генерал-майор Сергій Сердюк провів урочисту церемонію відкриття Турніру.

Турнір носить ім’я Василя Полякова – бійця 10-го мобільного прикордонного загону, який самовіддано служив Батьківщині та героїчно загинув під «Довжанським» у липні 2014 року.

На першому етапі «Посилена смуга перешкод» 18 команд-учасників долали надскладну дистанцію завдовжки 1 600 метрів, що, за збігом обставин, складалася з 18 перешкод. Обмеження в часі у забігу не було, заліковий результат команди – це час пройдений останнім бійцем лінії фінішу. Обов’язковим було подолання всіх перешкод, без можливості заміни перешкоди іншими вправами. У разі порушення умов команда поверталася на початок проходження даної перешкоди.

Наступні кілька днів на учасників чекають етапи «Дуель капітанів», «Командна першість зі стрільби», «Індивідуальна першість зі стріли» та «Військова естафета».

Варто зазначити, що цьогоріч на змаганнях є команди дебютанти від Управління державної охорони спецпідрозділ «Булат» та Національної поліції спецпідрозділ «КОРД». Бажаємо всім учасником змагань сили та терпіння.

БТР-80 під командуванням  старшого сержанта Полякова прибув на підмогу підрозділу ЗСУ. Ворожа куля наздогнала Василя, коли той намагався евакуювати пораненого побратима.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси