Сигаретних ділків на двох авто правоохоронці затримували засобами примусової зупинки на Одещині

НАЗАД
05 травня 2018 10:38

Автівки правоохоронці виявили на околиці селища Яковлівка, що на Одещині, проте водії намагалися втекти, тому затримували їх із застосуванням засобу примусової зупинки.

Учора прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, відділу прикордонної служби «Степанівка», прикордонної комендатури швидкого реагування «Ізмаїл», спільно з представниками БКОЗ УСБУ в Одеській області виявили та затримали два автомобілі "Ауді", які вщерть були заповнені контрафактними цигарками.

Автівки правоохоронці виявили на околиці селища Яковлівка, що на Одещині, проте водії намагалися втекти, тому затримували їх із застосуванням засобу примусової зупинки. На одному з автомобілів реєстраційний номер було замінено на інший, що йому не належить.

На місце затримання також прибули представники ДФС України, які на підставі ухвали суду провели обшуки вказаних автомобілів.

В результаті обшуків в іномарках виявлено близько 25 тисяч пачок сигарет «Астру», «Дойна», «Марбле» молдовського виробництва, без акцизних марок.

Тютюнові вироби та транспортні засоби вилучено. Попередня сума оцінки вилученого склала 900 тисяч гривень.

На обох водіїв, громадян України, складено протоколи за ст. 202 та 185-10 КУпАП.

Встановлюються обставини та особи, які причетні до даної незаконної оборудки.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси