Сигарети виявили у мікроавтобусах, серед руди у поїзді та біля кордону

НАЗАД
05 лютого 2015 14:00

На Буковині у пункті пропуску «Порубне» прикордонники та працівники фіскальної служби виявили приховані сигарети відразу у трьох мікроавтобусах марки «Мерседес». Тро

На Буковині у пункті пропуску «Порубне» прикордонники та працівники фіскальної служби виявили приховані сигарети відразу у трьох мікроавтобусах марки «Мерседес». Троє українців, покидаючи Україну, приховали в автомобілях понад 6,5 тисяч пачок сигарет.  Причому 6 тисяч пачок було виявлено в одному автомобілі. Сума вилученого товару, який був у коробках з-під харчових та побутових продуктів, склала понад 116 тисяч гривень. 

А у залізничному пункті пропуску «Саловка», що на Закарпатті, прикордонний наряд Чопського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили тютюнові вироби у поїзді. Ящики з товаром оглядова група знайшла під вантажем залізної руди у потягу «Батєво-Еперешки», який слідував з України до Угорщини. В результаті проведення поглибленого огляду було встановлено, що в одному з напіввагонів на глибині близько метра знаходяться чотири картонних ящики.   В них було знайдено майже 2 тисячі пачок сигарет марки “Фест”.

Також на Закарпатті під час перевірки прилеглої до кордону території прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону виявили 10 пакунків з сигаретами, які невідомі приховали, скоріш за все, для подальшого переміщення через кордон. Неподалік виявлених тютюнових виробів прикордонники зупинили громадянина України. Свою причетність до переміщення тютюну чоловік заперечив.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси