«ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ» – книжкову серію презентували курсантам Національної академії Держприкордонслужби

НАЗАД
24 квiтня 2023 17:45

У Національній академії Держприкордонслужби України провели військово-патріотичний захід, на якому було презентовано колективну роботу науковців прикордонного вишу – книжкову серію «ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ».

До серії входять дві книги – це історії героїв та світлини війни – щоденної битви України за волю, сторінки стійкості та звитяги прикордонників.

«Ці книги будуть цікавими як молодому поколінню, так і людям з великим життєвим досвідом. Видання – це наша спільна праця: військових, науковців, видавців. Вона створена з надією на Перемогу у цій жорстокій війні», – розповідають укладачі книжкової серії.

У ході презентації курсанти також мали змогу поспілкуватися із захисницею Маріуполя, яка пережила російський полон, прикордонницею-медиком Еліною Мединіною. Дівчина розповіла про свій бойовий досвід, про перебування на Азовсталі, про те, що довелось пережити тим, хто знаходився там під ворожим вогнем. «Пишаюсь, що мої побратими прикордонники. Пишаюсь, що проходжу службу саме серед охоронців кордону! Я вірю в Перемогу. Ми обов’язково повернемо всіх наших Героїв додому та відвоюємо кожен сантиметр нашого кордону!», – впевнена захисниця.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси