Школярі завітали з концертом в гості до прикордонників та показали малюнками, як вони бачать захисників кордонів

НАЗАД
27 травня 2016 14:16

Нещодавно учні загальноосвітньої школи №1 відвідали прикордонний підрозділ у Краматорську з нагоди професійного свята –  Дня прикордонн

Нещодавно учні загальноосвітньої школи №1 відвідали прикордонний підрозділ у Краматорську з нагоди професійного свята –  Дня прикордонника, та продемонстрували захисникам свої вокальні та хореографічні дані.

Педагог – організатор Юлія Іванова висловила захоплення прикордонною справою та зазначила, «Ви живете в постійній небезпеці, ви не маєте права розслабитися, ви виконуєте найблагороднішу місію на землі. Не кожна людина здатна на це, але ви -  здатні, і ми пишаємося вами. Спасибі вам за те, що ви робите! І пам’ятайте, на вас чекають вдома. Завжди повертайтесь живими».

На завершення зустрічі охоронці кордону подякували школярам за подарований чудовий настрій, та від усієї душі запросили школярів і педагогічний колектив на урочисті заходи з нагоди Дня прикордонника, які відбудуться у Палаці культури "Будівельник". А після закінчення концертної програми  учні організували патріотичний флешмоб та зробили спільне фото.

Також до Дня прикордонника учні навчально-естетичного комплексу «Художня школа» міста Херсон показали, як вони бачать захисників кордонів України, намалювавши прекрасні теплі малюнки.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси