Школярі Харкова ознайомилися з історією створення Східного регіонального управління Держприкордонслужби

НАЗАД
18 березня 2016 16:31

Сьогодні до прикордонників Східного регіонального управління завітали в гості учні Харківської ЗОШ № 113. Учням прикордонники Східного регіонального управління розповіли історію cтворення прикордонної служ

Сьогодні до прикордонників Східного регіонального управління завітали в гості учні Харківської ЗОШ № 113.

Учням прикордонники Східного регіонального управління розповіли історію cтворення прикордонної служби та показали експонати музею, фотовиставку, військовий однострій. Розповіли про героїчні вчинки учасників АТО.   

Найбільший інтерес у хлопчиків та дівчат викликав порядок охорони державного кордону у сучасних умовах, види зброї та техніки охоронців рубежу. Учні змогли ознайомитись та потримати в руках автомат Калашникова, пістолет Макарова, ручний кулемет та протитанковий гранатомет.

Прикордонники розповіли школярам історію створення цієї зброї, ознайомили з тактико-технічними характеристиками, а також провели практичне заняття з порядку розбирання та збирання ПКМ.

На завершення заходу заступник начальника регіонального управління полковник Олександр Польніков побажав школярам вирости справжніми патріотами своєї держави, набиратись знань та поважати викладачів, а також запросив майбутніх захисників нашої Батьківщини після завершення навчання поповнити ряди Державної прикордонної служби України.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси