Шістьох громадян України затримали за спробу порушення кордону

НАЗАД
28 грудня 2022 12:22

Прикордонники Чернівецького загону затримали шістьох громадян України, які намагалися у незаконний спосіб потрапити до Румунії та Молдови.

Групу з чотирьох осіб чоловічої статі вчора вдень виявили оперативні співробітники загону та наряд відділення «Біла Криниця» відділу «Порубне» під час реалізації випереджувальної інформації. Автомобіль, яким пересувались мешканці Чернівецької області, прикордонники зупинили поблизу українсько-румунського кордону. Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету свого перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізнались про намір незаконно перетнути кордон з Румунією.

Крім цього того ж дня, охоронці кордону відділів «Герца» та «Кельменці» затримали ще 2-х військовозобов’язаних, які незаконно  намагалися перетнути державний рубіж. Порушниками кордону виявилися мешканці Львівської та Кіровоградської областей.  

Усіх правопорушників доставили до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Стосовно водія до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси