(ВІДЕО) Шість років тому серце прикордонника Шепентала Віктора перестало битися назавжди…

НАЗАД
10 жовтня 2020 09:53

Військовослужбовці Держприкордонслужби схиляють голови перед пам’яттю загиблого побратима.

Заступник коменданта оперативно-бойової комендатури з логістики Чопського прикордонного загону Західного регіонального управління майор Шепентал Віктор Миколайович загинув 10 жовтня 2014 року.

Шість років тому в районі н.п. Новотроїцьке Волноваського району Донецької області неподалік блокпоста 28 омбр ЗСУ, російські терористи зі стрілецької зброї обстріляли колону Держприкордонслужби України. Тоді було поранено 5 прикордонників. Майор Шепентал Віктор отримав поранення несумісні з життям...

Вдома залишилися дружина та донька.

Герой-прикордонник похований 14 жовтня 2014 року у Сваляві Закарпатської області. Цьогоріч Віктору мало би виповнитися 55 років.

Сьогодні на Свалявському кладовищі пройшла заупокійна літія за спочилим воїном Шепенталом Віктором Миколайовичем.

На Богослужінні донька полеглого Героя-прикордонника Моріка Абрамюк-Шепентал поділилася з присутніми болючими спогадами про останні телефонні розмови зі своїм батьком...

«Батька мобілізували і він попав у Чопський прикордонний загін. 18 вересня 2014 року він отримав звання «майор». 19 вересня, на мій день народження, він вирушив в зону АТО. Батько дзвонив щовечора, я питала його: «Як ти там?» - він все сміявся і відповідав: «Все нормально, я приїду, я вернусь».

9 квітня 2015 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни Шепентала Віктора посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Герої не вмирають, вони живі допоки ми пам’ятаємо про них!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси