Схиляємо голови у скорботі…На Сумщину на щиті повернувся воїн-прикордонник

НАЗАД
14 червня 2023 09:00

Сьогодні на Сумщині рідні, близькі та побратими проводжають в останню путь майстер-сержанта Терещенка Віталія Вікторовича.

Нещодавно Віталію виповнилося 34 роки. Народився Герой в місті Глухів Сумської області.

У 2007 році, після закінчення школи, молодий юнак розпочав свій службовий шлях строковиком у лавах Чопського прикордонного загону.

Відчувши своє покликання – служити Батьківщині, у 2008 році, Віталій вирішив продовжити службу та підписав контракт. Проходив службу у відділі прикордонної служби «Юнаківка» Сумського прикордонного загону.

Службу на кордоні Віталій поєднував із заняттям спортом ще й здобув профільну освіту - «Вчитель фізичної культури та валеології. Керівник спортивних секцій, організатор туристичної роботи».

У 2020 році отримав перший бойовий досвід у відділі прикордонної служби «Щастя» Луганського прикордонного загону. Після року служби в зоні ООС прикордонник повернувся на Сумщину, де його чекали дружина та донечка.

24 лютого 2022 року майстер-сержант Віталій Терещенко зустрів на кордоні зі зброєю в руках. Після боїв на кордоні брав участь у битвах на різних ділянках фронту. Між ротаціями постійно готувався та покращував свої навички опираючись на досвід.

22 травня 2023 року Віталій з побратимами ніс бойову службу під час чергової ротації на лінії зіткнення з московитами. У той день прикордонники дали загарбникам гідний бій, але один з ворожих снарядів влучив біля позиції штаб-сержанта Терещенка, внаслідок чого воїн-прикордонник отримав численні поранення, на жаль, несумісні з життям.

Загарбники обірвали ще одне життя прекрасної молодої людини, без чоловіка залишилась дружина, а донечка без обіймів рідного татуся.  

Схиляємо голови у скорботі за нашим Побратимом і за всіма Захисниками, що полягли за Україну.

Вічна пам'ять всім Воїнам-Захисникам Батьківщини!

Слава Україні!

Героям Слава!

ВІРОЮ І ПРАВДОЮ!  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси